Kink FM viert 10-jarig bestaan met Outlaw 666

Kink FM viert haar 10-jarig bestaan met een speciale Outlaw 666. Hierin staan de 666 beste KINK-platen van de afgelopen 10 jaar, volgens de luisteraars van het alternatieve popstation. Vanaf deze week kan iedereen stemmen op zijn favoriete platen van de afgelopen 10 jaar, via de website van Kink FM. De Outlaw 666 wordt uitgezonden van 3 tot en met 7 oktober.

De Outlaw 666 is die week dagelijks te horen tussen 09.00 en 20.00 uur. De lijst wordt gepresenteerd door Jan Douwe Kroeske, Vincent de Lijser, Metha de Vos, Arjen Grolleman en Paul van der Vlist. Op vrijdagmiddag 7 oktober draait Vincent de Lijser vlak voor 17 uur de nummer 0, de ultieme KINK-plaat van de afgelopen 10 jaar.

‘Dit is natuurlijk een leuke gelegenheid om nieuwe luisteraars kennis te laten maken met de beste muziek van de afgelopen 10 jaar, en dat betreft vaak muziek die je niet zo snel op andere zenders zult horen. Voor vaste luisteraars wordt het een feest der herkenning’, zo laat Arjen Grolleman, programmaleider van Kink FM weten.

Kink FM werd opgericht in oktober 1995 en is onderdeel van de Vereniging Veronica. Naast alternatieve popmuziek in het algemeen uit heden en verleden is KINK FM al 10 jaar het enige Nederlandse radiostation dat aandacht besteedt aan specifieke genres als bijvoorbeeld punk, metal, hiphop, progressieve dance en avantgarde. [Radiowereld.NL]