Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Robert Feller: “We hebben niet de illusie dat we volgend jaar met Caz! marktleider zijn”

Robert Feller kwam via Club Veronica en Kink FM terecht bij Veronica FM. Bij die zender werd hij DJ en even later ook muziekdirecteur. In 2001 veranderde het station in Yorin FM. Die zender verliet hij samen met Robert Jensen en Jan Paparazzi eind 2002 voor Noordzee FM. In 2004 kwamen ze alweer terug bij Yorin FM.

Hij werd programmadirecteur van Yorin FM en DJ op RTL FM. Tegenwoordig is hij programmadirecteur van Caz!. Zo af en toe is hij ook op de zender te horen als invaller. Wij spraken met hem over zijn werkzaamheden in het verleden en het heden. Wat doet bijvoorbeeld een programmadirecteur? Daarnaast is het voor het eerst dat er een directielid van Yorin FM spreekt over het niet slagen van de zender. We bespreken ook waarom Caz! wel een succes gaat worden. Lees verder [JS/Radio.NL]