Vrienden van Amstel op RTL4 en 100%NL

Daphne Bunskoek presenteert op zondag (28 januari) ‘De vrienden van Amstel live in Ahoy’. Op RTL4 is dan een bijna drie uur durende muziekshow te zien met medewerking van onder andere Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, Frank Boeijen, I.O.S., Postman, Krezip, Racoon, Bennie Jolink, Ilse DeLange, Within Temptation en The Sheer.

Artiesten zullen niet alleen hun eigen, maar ook elkaars nummers ten gehore brengen. Tijdens het live concert in Ahoy worden ook in deze negende editie weer bijzondere duetten gevormd. Met meer dan tachtigduizend bezoekers behoort ‘De vrienden van Amstel live in Ahoy’ tot één van de best bezochte Nederlandse muziekevenementen. Amstel live is te zien tussen 20.00 uur en 21.00 uur en 22.00 uur en 23.30 uur bij RTL 4.

Afterparty op 100%NL
Kijkers die geen kaartje kunnen bemachtigen voor ‘De vrienden van Amstel LIVE’ concerten kunnen na elk concert afstemmen op 100%NL, want dit landelijke radiostation zendt van 23:00 tot 02:00 uur ‘De vrienden van Amstel LIVE afterparty’ uit.
 
Na elk concert zendt 100%NL een afterparty uit. Tijdens dit feestje op de radio is uiteraard meer muziek van de optredende artiesten, live-registraties van voorgaande jaren en interviews met de artiesten te horen. De afterparty is te beluisteren van 19 tot en met 21 januari en van 24 tot en met 28 januari tussen 23.00 en 2.00 uur s’nachts.
[Radiowereld.NL]