Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gordon gastpresentator bij 100%NL

Zanger Gordon gaat vandaag, vrijdag 27 maart, de laatste twee uur van de ‘Allerbeste Top 100’ van Nederland presenteren. De ‘Allerbeste Top 100’ is de hele dag te horen op het landelijke commerciele radiostation 100%NL. Daarvoor konden luisteraars van de afgelopen week hun stem uitbrengen op de website van de zender. De Allerbeste Top 100 van Nederland eindigt vandaag om 17.00 uur.

Naast Gordon nemen Daphne Deckers, Myrna Goossen, Tanja Jess en Elsemieke Havenga een deel van de presentatie voor hun rekening. Het is de tweede keer dat lijst wordt gepresenteerd. Tijdens de vorige editie van twee maanden geleden prijkte Marco Borsato met zijn nummer ‘Dochters’ bovenaan de lijst. Jan Smit trad toen als gastpresentator op. [Radiowereld.NL]