SBS- en Fresh FM-babe gaat voor titel Miss Universe

Fresh FM deejay en SBS belspelpresentatrice Celine Huijsmans aast op de titel Miss Universe. Afgelopen zaterdag werd bekend dat de 24-jarige Huijsmans tot de 12 finalisten van Miss Universe Nederland behoort. Aanstaande zaterdag (27 juni) zal bekend worden gemaakt wie de nieuwe Miss Universe Nederland wordt. Een maand later mag ze ons land gaan vertegenwoordigen tijdens de internationale verkiezingen op de Bahamas.

Voor veel Nederlanders is Celine Huijsmans inmiddels geen onbekende meer. Op haar zeventiende won ze een talentenjacht bij V8 (nu Veronica) waarna ‘Megafestatie tv’ mocht gaan presenteren.

Belspelbabe
Echt bekend werd de blonde schone met het presenteren van de voor de één geliefde en voor de ander gehate belspelletjes op SBS6 en Net 5. Daarnaast won Huijsmans in 2004 de Axe Model Contest.

Fresh FM
Sinds eind vorig jaar is Huijsmans ook werkzaam op bij de radio. Op de regionale dancezender Fresh FM in de Randstad is ze vaste vervanger van sidekick Wytske Kenemans, tijdens de dagelijkse ochtendshow ‘Wake up Fresh’. Daarnaast presenteert Huijsmans op zaterdagmiddag haar eigen programma op het radiostation. En of dit allemaal nog niet genoeg is presenteert ze sinds begin dit jaar het dagelijkse nieuwsmagazine ‘Car update’ op het digitale televisiekaneel Car Channel en is ze regelmatig te zien op TV West. [RS/Radio.NL]