Radio 538 wijzigt nachtprogrammering

Radio 538 begint het jaar vanaf maandag extra fris met een nieuwe nachtprogrammering. Het duo Kim & Martijn gaat van zondag- tot en met donderdagnacht voor verrassende, spraakmakende en spannende radio zorgen in ’53N8Club’. Het duo neemt het eerste gedeelte van de show voor hun rekening, van middernacht tot 03.00 uur.

53N8Club
In dit nieuwe radioprogramma bellen ze BN’ers uit bed en doen Kim & Martijn een ‘battle of the sexes’ met hilarische opdrachten. Ook krijgen de luisteraars kans op 1 minute of fame, spelen zij de ‘als je blond bent quiz’ – een quiz met ‘moeilijke vragen’ voor domme blondjes – en kunnen vrachtwagenchauffeurs hun favoriete verzoeknummer doorgeven. “Kortom: een interactief programma waarbij de luisteraar centraal staat”, zo meldt Radio 538.

Kimberly van de Berkt en Martijn Muijs
Kim is al veel langer te horen op Radio 538, zo was ze onder andere te horen als sidekick bij Jeroen Afternoon, Barry’s Sundate, Lindo Duvall en Gordon on Air. In 2009 werd ze ook beloond met een Radiobitch Award voor ‘Best Backstage Bitch’. Martijn maakte in januari 2009 de overstap naar het nummer 1 radiostation van Nederland. Hij zat een aantal nachten in de week van 03.00 tot 06.00 én op zondagochtend van 08.00 tot 12.00 met het programma ‘D’r Uit!’ achter de microfoon in de 538 studio. Vanaf 2010 is hij samen met Kim te horen in het interactieve programma ‘53N8Club’ waarbij ze vooral de nachtbrakers en vrachtwagenchauffeurs een hart onder de riem steken.

Overige programmering
Stefan de Groot verhuist met ingang van de nieuwe programmering van maandag tot en met donderdagnacht vier nachten in de week naar het tijdstip 03.00 tot 06.00. Ook lost hij Martijn af als presentator van ‘D’r Uit’ op zondagmorgen van 08.00 tot 12.00. Robin Leféber is in de nacht van zondag op maandag van 03.00 tot 06.00 te horen. De verdere programmering blijft ongewijzigd. [Radiowereld.NL]