Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jubilerende Edwin Evers vervangt Albert Verlinde

Edwin Evers zit deze week voor de tweede keer op de stoel van Albert Verlinde in het televisieprogramma ‘RTL Boulevard’. De 538-deejay viert zijn tienjarig jubileum bij de radiozender en vervangt ter ere daarvan de entertainmentdeskundige. Donderdagavond neemt Evers de presentatierol van Verlinde voor een dagje over, maakte het programma dinsdag bekend.

De radio-deejay zat al eerder op de plaats van Verlinde. De vaste presentator kon toen vanwege files niet op tijd in de studio zijn. Komende vrijdag zal Ruud de Wild van Q-music een plekje krijgen op de stoel van de ‘RTL Boulevard’.

De dag na de gastpresentatie viert Evers het feestje verder door een marathonuitzending van achttien uur te presenteren. Tussen 06.00 uur en middernacht ontvangt hij artiesten, sporters en andere BN’ers. De show is niet alleen op de radio te horen, maar door middel van camerabeelden ook live via internet te volgen. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten