Skyradio stopt na een half jaar met ’90’s at 9′

Skyradio is begin deze maand gestopt met ’90’s at 9′. Dit interactieve radioprogramma was elke werkdag te horen tussen 9.00 uur en 10.00 uur ’s ochtends. ’90’s at 9′ was ruim een half jaar te horen op Skyradio. Via Skyradio.nl konden luisteraars platen aanvragen en door middel van een SMS of e-mail hield Sky luisteraars op de hoogte wanneer hun favoriete plaat werd gedraaid.

“Wij hebben inderdaad besloten om te stoppen met het programma-item de ’90’s at 9′”, aldus een woordvoerder van Skyradio. “Uit een panel-onderzoek onder Skyradio-luisteraars is gebleken dat de Skyradio-liefhebbers toch meer de voorkeur geven aan de reguliere muziekvariatie op het station. De brede afwisseling van hits uit de jaren 80 tot nu die je binnen een regulier uur krijgt is wat ze zo aanspreekt bij Skyradio”

Zomerhit Top 101
De non-stop muziekzender start maandag (21 juni) ook officieel de zomer. Van 10:00 tot 17:00 uur draait Skyradio de ‘Zomerhit Top 101’. Dit is een lijst met de 101 zomerse nummers gekozen door Skyradio-luisteraars.

Op de eerste plaats eindigde ‘La Camisa Negra’ van de Colombiaanse zanger Juanes. Op twee staat Bryan Adams met ‘Summer Of ‘69’ en op drie Kaoma met de Lambada. [Radiowereld.NL]