Wie doen er nog mee voor FM-kavels A7 en A8?

Voor de frequentiekavels A7 en A8 hebben zich meerdere partijen gemeld. De meeste belangstelling gaat uit naar het A7-kavel, waar tot 11 maart 2009 Arrow Classic Rock te horen was. KX Radio en Erik de Zwart hebben zich inmidddels als gegadigden teruggetrokken. De te hoge kosten waren voor hen redenen om van deelname af te zien.

Radio 538 BV heeft zich teruggetrokken als gegadigde voor kavel A8. De besluitvorming duurt hen te lang en Radio 538 is het niet eens met de genoemde bedragen. V-Ventures, het bedrijf dat voor Kink FM wilde opteren voor het kavel A7, heeft eveneens besloten om niet mee te dingen. Ook hier zijn de hoge bedragen en bijbehorende risico’s te groot bevonden, zo luid de officiele rede van het bedrijf, ook al gaan er veel andere geruchten over Kink FM. [Radio.NL/RTV-VIS]

Overzicht gegadigden per kavel, minus de uitgesloten partijen
Kavel A7 (ongeclausuleerd, ex-Arrow Classic Rock)
– WBS Projects BV (een nieuwe BV van Ad Ossendrijver, voor Rock Café)
– Lex Harding B.V.
– John de Mol (Talpa Media voor Radio 10 Gold)
– Ferry Maat
– 100%NL

Kavel A8 (jazz/klassiek, ex-Arrow Jazz FM)
– WBS Projects BV (voor Jazz Café)
– Vereniging Veronica (voor “Altijd Klassiek”)
– Radio Jazz (DJ Maestro (Martijn Barkhuis) en Bernard Koeleman)

Gerelateerde berichten