Search
Close this search box.

BNR Nieuwsradio op Koninginnedag op de Dam

BNR Nieuwsradio pakt uit tijdens de troonswisseling. De uitzending op dinsdag 30 april komt van 08.00 tot 17.00 uur vanuit de – inmiddels Koninklijke – Industrieele Groote Club op de Dam. Roelof Hemmen (8.00-11.00), Paul van Liempt (11.00-14.00) en Petra Grijzen (14.00-17.00) nemen de presentatie voor hun rekening, schakelen met verslaggevers op de Dam, elders in het land en praten met veel gasten.

De luisteraar hoeft geen moment te missen van de officiële momenten. BNR redacteuren Hans Verbeek en Marijke Roskam volgen het officiële programma in de Nieuwe Kerk. Zes verslaggevers zijn voor de luisteraar de oren en ogen in de binnenstad en in het land.

Regelmatig komen er tweets van Beatrix langs (onnavolgbaar vertolkt door Harmke Pijpers). Te gast zijn onder anderen reclameman Eugene Roorda, Groot-Brittannië-correspondent Lia van Bekhoven, horecatycoon en de enige officiële bewoner van de Dam Won Yip, de schrijver van een fictieve biografie Willem-Alexander-biografie Patrick Bernhart en de koningshuiskenners Henk te Velde en James Kliphuis. [Radiowereld.NL]