Search
Close this search box.

Wat gebeurt er in de nacht bij Veronica Nachtwacht

TV Veronica komt met een nieuws tv-programma waarin de kijker wordt meegenomen tijdens een nachtelijke trip. Tess Milne, Veronica van Hoogdalem, Tim Haars en Saar Koningsberger bezoeken de heetste plekken en feestjes, gaan naar party’s en afterparty’s en ontmoeten de nachtelijke helden van Nederland. Legaal en soms wat minder legaal, geaccepteerd of taboe.

De nacht biedt mensen de gelegenheid om te doen wat niet kan, niet mag of wat ze misschien niet durven bij daglicht. De presentatoren nemen de kijkers in het SBS programma mee in hun tocht naar bizarre, mooie en schokkende gebeurtenissen overal in het land. Veronica’s Nachtwacht is vanaf maandag 8 april om 22.30 uur te zien bij Veronica.

Naaktfotografie en Burlesque Freak Out
In de eerste aflevering gaat Tim op pad met twee mensen, die er wel een heel bijzondere hobby op na houden. Het stel gaat graag ’s nachts op pad om naaktfoto’s te maken in de buitenlucht. Normaal gesproken maakt Maurice foto’s van Laura, maar nu is Tim de fotograaf. En hij mag hen in wel heel bijzondere standjes en settings fotograferen.

Tess verkent in dezelfde aflevering de wereld van Burlesque, dat draait om de kunst van het verleiden. In een kittige outfit neemt zij de rol van stagekitten voor haar rekening en kijkt ze haar ogen uit op dit freaky feest met kinky acts. [Radiowereld.NL]