Search
Close this search box.

Stephan Bouwman winnaar van Q-college bij Q-music (audio)

De 24-jarige Stephan Bouwman is afgelopen zaterdag tijdens het programma van Erik van Roekel uitgeroepen tot de winnaar van de 4e editie van het Q-college. Na de selectie- en opleidingsperiode kwam hij als beste talent uit de bus. Stephan is vanaf nu onderdeel van het Q-music-team.

Op zaterdag 1 november 2014 startte de zender met een selectie van ruim 30 talenten, na eerder honderden aanmeldingen te hebben ontvangen.

De geselecteerde talenten mochten een stemtest doen, waarna er 5 finalisten werden geselecteerd voor verdere deelname aan het programma. Zij kregen een interne opleiding inclusief theorielessen waaronder radioproductie, vormgeving en mediatraining.

Talenten-kweekvijver
Erik van Roekel, die de winnaar bekend mocht maken, werd zelf twee jaar geleden tot winnaar verkozen van het Q-college. Uit het opleidingsinstituut van Q-music kwamen eerder ook al Marieke Elsinga, Kai Merckx, Koen Hansen, Michiel Jurrjens, Lars Boele en Bas van Nimwegen voort. Wanneer Stephan Bouwman een eigen programma krijgt op de zender is nog niet bekend. [Radiowereld.NL]