Search
Close this search box.

Jupiler League vrijdag vast om 23 uur bij Veronica

Bij Veronica gaat na de zomerstop, op vrijdag 5 augustus, de bal weer rollen in de Jupiler League. Dezelfde avond zijn ook de samenvattingen voor het eerst te zien bij Veronica, op een nieuw en vast tijdstip: 23.00 uur. Daarnaast krijgt het programma met Wytse van der Goot een nieuwe presentator.

Jupiler League vrijdag vast om 23 uur bij Veronica Op tv trapt Veronica op vrijdag 5 augustus om 23.00 uur af met de Jupiler League. Dit tv-programma van circa een uur wordt gepresenteerd door Wytse van der Goot en volgt op de comedyseries of autoprogramma’s van Veronica.

Naast de uitzending op vrijdag, is er wekelijks ook een aflevering op maandag van circa een halfuur vanaf 23.00 uur.

“De vrijdagavond is dé avond van de Jupiler League. Een vast én vroeger tijdstip voor de samenvattingen bij Veronica sluit hier perfect op aan”, reageert Marc Boele, Algemeen Directeur Jupiler League.

“Fans die bij de wedstrijden zijn geweest kunnen bij thuiskomst direct de doelpunten van de overige wedstrijden zien. Daarnaast zijn we blij dat Wytse van der Goot het programma presenteert. Hij past als nieuw en fris presentatietalent perfect bij de Jupiler League, waar alles draait om ontwikkeling van talenten.

Veronica heeft ook de uitzendrechten van de UEFA Champions League en de samenvattingen en live de halve finales van de KNVB Beker in het voetbalpakket. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten