Radio 538 deejay Sander Lantinga in Ranking the Stars

Ranking the Stars is weer terug. In het wekelijks wisselende panel ontvangt Paul de Leeuw in de eerste aflevering (zondag 15 juli) Radio 538 deejay Sander Lantinga. Daarnaast zijn ook Richard Groenendijk, Patty Brard, Kjeld Nuis, Imanuelle Grives, Olcay Gulsen, Marc van der Linden, Henk Krol, Jan Versteegh en Gerda Havertong te gast.

In Ranking the Stars komen ook nog langs: Ryanne van Dorst, Shirma Rouse, Marc-Marie Huijbregts, Ron Boszhard, Tim den Besten, Anny Schilder, Johan Goossens en Georgina Verbaan. Ranking the Stars is vanaf 15 juli acht zondagen te zien om 22.05 uur op NPO 3.

Wie doorstaat de meest confronterende vragen? Wie beschikt over een gezonde dosis humor? En wie komt het scherpst uit de hoek?

Ranking the Stars
In een lijst van plek 1 tot en met plek 10 worden de BN’ers door elkaar én door honderd man publiek gerangschikt. De BN’er die de uitkomst het best weet in te schatten, wint het spel. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email