Van Inkel niet verbaasd over uitblijven rampzalige daling 538

Jeroen van Inkel is niet verbaasd dat de luistercijfers van Radio 538 na het vertrek van Edwin Evers niet rampzalig gedaald zijn. Dit zei hij recent in de Nieuwe Revu. Weliswaar zijn de cijfers gedaald, maar een vrije val als bij 3FM is uitgebleven.

Van Inkel niet verbaasd over uitblijven rampzalige daling 538 Sinds januari presenteert Frank Dane de ochtendshow op Radio 538. Hij doet dit samen met Jelte van der Goot, Hannelore Zwitserlood, Jelmer Gussinklo en nieuwslezer Henk Blok.

Uiteraard heeft Radio 538 in moeten leveren in de ochtend qua luistercijfers, maar afgelopen meting was er voor het eerst weer een stijging te zien.

Het verbaast mij niets dat de luistercijfers niet rampzalig dalen”, zegt Van Inkel in de Nieuwe Revu. “Franks team is ontzettend goed op elkaar ingespeeld en Frank is een snelle geest die vlot en heel grappig op de actualiteit reageert.”

Wel vond Van Inkel Dane vroeger wat lui in het aankondigen van muziek. Zelf houdt hij van deejays die de emotie van een plaat pakken. “Frank is op dat vlak wat rustig en laid back, voorheen zelfs ronduit traag. Maar de laatste jaren voelt hij dat veel beter aan”.

De huidige ochtenddeejay van NPO Radio 5 luistert zelf ook wel eens naar de nieuwe ochtendshow van 538. “Mijn eigen ochtendprogramma Je Dag Is Goed begint om 7 uur, dus vanaf 6 uur kan ik een stukje Frank luisteren.” [Radiowereld.NL]
Foto Jeroen van Inkel: video still Youtube
Foto billboard: Radio.NL