Search
Close this search box.

100% NL geheel in teken van Sinterklaas

Radiostations doen over het algemeen weinig aan het Sinterklaas. Maar 100% NL doet dat wel iets met het kinderfeestje. Deze week staat het radiostation volledig in het teken van Sinterklaas. Zo verrast De Barry Paf Show luisteraars met een persoonlijk gedicht, geschreven door hun favoriete bekende Nederlander en bij elkaar gerijmd in de show.

100% NL geheel in teken van Sinterklaas In de middag geeft Chantal Hutten op haar beurt een bezoekje van de goedheiligman weg.

Ook deelt 100% NL op diverse plekken chocoladeletters uit en is er een digitaal radiostation waar uitsluitend Sinterklaasmuziek op te vinden is.

De sinterklaasacties zijn de hele week te horen op 100% NL.

Duizenden reacties
100% NL ontving veel inzendingen van luisteraars om een keer langs te komen met chocoladeletters. Daarom toert  de zender twee weken lang door het hele land om alle luisteraars te verrassen. Denk daarbij aan sportclubs, ziekenhuizen, scholen en liefdadigheidsorganisaties maar bijvoorbeeld ook een zieke opa, zoveel mogelijk plekken worden voorzien. [Radiowereld.NL]