Sander Lantinga: Naar omstandigheden gaat het goed met Coen

Radiodeejay Coen Swijnenberg is nog altijd niet te horen op Radio 538. Grote vraag is hoe het met hem is. “Naar omstandigheden gaat het goed”, liet zijn radiopartner in crime Sander Lantinga donderdag weten aan Shownieuws.

Sander Lantinga: Naar omstandigheden gaat het goed met CoenIk heb niet heel veel contact met hem, maar ik heb wel af en toe contact met hem” vertelde Lantinga. “Hij heeft even zijn rust nodig en zijn tijd en dat gun ik hem echt van harte.“

Sinds begin november zit Swijnenberg ziek thuis. De middagdeejay van 538 vertelde kort daarop rust nodig te hebben ‘omdat zijn lichaam flink aan de noodrem heeft getrokken.

Lantinga hoopt dat Swijnenberg snel weer beter is. “Ik mis Coen oprecht wel. Absoluut. Als mens, als vriend en natuurlijk ook als collega.

Deze maand vervangt Edwin Evers Swijnenberg in de middag en daar is Lantinga blij mee. “Ik zit wel naast de Edwin Evers, ja. De reden is wat minder, maar als je dan toch een vervanger zoekt, dan ben ik ontzettend blij, en volgens mij met mij alle luisteraars van 538 en de Coen & Sander Show, met Edwin Evers.

Want ondanks dat het wennen was, loopt de samenwerking volgens Lantinga goed. “Bij Edwin is het gewoon altijd lachen, open, eerlijk, ambachtelijk en dus inderdaad een feestje.” [Radiowereld.NL]
Foto: Radio.NL