Zoek
Sluit dit zoekvak.

Christelijk programma in de vroege ochtend op Wild FM

Een opmerkelijke aanvulling in de programmering van de hitzender Wild FM in Noord-Holland. Sinds dinsdag is hier in de vroege ochtend het bijbelstudieprogramma ‘De Bijbel Door’ van Trans World Radio (TWR) te horen.

De afgelopen jaren was De Bijbel Door al een vast onderdeel in de ochtendprogrammering bij Groot Nieuws Radio.

In het programma leidt presentator Cor Weeda samen met Ieke Andree in vijf jaar tijd de luisteraars door de Bijbel, waarbij elk hoofdstuk wordt behandeld, van Genesis 1 tot Openbaring 22. Ook op Wild FM is het programma te horen tussen 05.30 en 06.00 uur.

De Bijbel Draait Door is niet de eerste samenwerking tussen TWR, dat wereldwijd zendtijd inkoopt bij radiostations om haar boodschap te verspreiden, en Wild FM. Sinds kort is meerdere keren per dag aan het begin van een reclameblok een boodschap van TWR te horen.

Met het uitzenden van de items en programma’s van TWR lijkt Wild FM een nieuwe inkomstenbron te hebben aangeboord. Het is geen publiekelijk geheim dat eigenaar Bas Emons sinds enkele jaren erg gelovig is. [Radiowereld.NL]