Big Brother op 4 januari 2021 terug in Nederland bij RTL 5

Het is al weer ruim 20 jaar geleden dat Nederland gekluisterd aan de buis zat voor de eerste aflevering van Big Brother. De eerste Big Brother-winnaar was Bart Spring in ’t Veld. De real-life soap werd al in 66 landen uitgezonden. En nu start RTL5 met een vervolg.

Big Brother op 4 januari 2021 terug in Nederland bij RTL 5 Big Brother was destijds het duurste Nederlandse programma wat ooit vertoond werd.

Big Brother werd in het eerste seizoen gepresenteerd door het duo Rolf Wouters en Daphne Deckers. Het experiment was in Nederland te zien tot 2006 op Veronica, Yorin en Talpa.

In 2021 komt de tv-zender van Talpa terug met de real-life soap “Big Brother‘. Dit keer worden de liveshows gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.

In Nederland bij RTL 5 en daarnaast op de Belgische zender Vier en via Videoland zelfs 24 uur per dag via een livestream.

Ook in deze real-life soap blijven gewone mensen honderd dagen in een van de buitenwereld geïsoleerd huis. Dit komt vlak naast de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam te staan. Voorheen stond het Big Brother-huis in Almere.

Twintig jaar geleden kreeg de winnaar van het ‘spel’ 250.000 gulden. Hoeveel de winnaar deze keer krijgt is nog niet bekend. [Radiowereld.NL]