Sam de Bruyn keert terug bij Studio Brussel

Na vijf maanden etherstilte keert Sam de Bruyn weer terug op de radio. Vanaf komende zondag (25 april) presenteert hij een reeks programma’s op Studio Brussel. Daarmee keert De Bruyn na bijna zes jaar terug op het oude nest.

Sam de Bruyn keert terug bij Studio Brussel De Bruyn was tot de zomer van 2015 werkzaam bij Studio Brussel, waar hij onder meer de dagelijkse middagshow presenteerde. Ook liet hij zich drie keer opsluiten in Het Glazen Huis.

Sinds september 2015 was de deejay op Qmusic België te horen, waar hij de afgelopen jaren de ochtend- en middagshow presenteerde. Vorig jaar november vertrok hij onverwachts bij de commerciële radiozender.

Nu gaat De Bruyn weer aan de slag bij Studio Brussel. Vanaf zondag is hij negen zondagen lang tussen 10 en 12 uur te horen op de alternatieve jongerenzender van de VRT met “Reizen de Bruyn.” Hierin verzorgt de deejay elke week een muzikale reis naar een ander land. Onder meer Zweden, IJsland, Australië, Schotland en Zuid-Afrika staan op de reislijst.

Ik kijk er heel hard naar uit om nog eens terug te keren naar Studio Brussel”, laat De Bruyn in een reactie weten. “En dan zéker om mijn twee grootste passies te combineren: reizen en muziek. Zalig toch!” [Radiowereld.NL]
Foto: VRT Studio Brussel