Lars Boele volgt Kristel van Eijk op bij Jumbo Radio

Jumbo Radio heeft sinds kort een nieuwe presentator in de ochtend. Na een jaar is Kristel van Eijk alweer gestopt. Het programma wordt nu dagelijks tussen 10 en 13 uur gepresenteerd door Lars Boele, voorheen werkzaam bij 100%NL en regelmatig nog als invaller te horen bij Qmusic. In de middag is nog steeds Daniël Smulders iedere werkdag te horen tussen 16.00 en 19.00 uur.

Foto: video still Instagram

Op dit moment presenteren Boele en Smulders samen de Jumbo Radio Top 100. De lijst is samengesteld met hulp van de medewerkers van de Jumbo.

Op het radiostation van Jumbo Foodmarkt is voornamelijk vrolijke en positieve muziek te horen met een lekker tempo. Luisteren naar Jumbo Radio kan alleen in de winkels van de winkelketen. Het radiostation is niet online of in de ether te horen.

Jumbo Radio
Supermarktketen Jumbo startte in september 2018 met Jumbo Radio. Wytske Kenemans was de eerste presentatrice samen met acteur Wolter Muller op het nieuwe radiostation. Vorig jaar namen Kristel van Eijk en Daniël Smulders het stokje over.

Het radiostation is gevestigd op het hoofdkantoor en distributiecentrum in Veghel en is uitsluitend in de supermarkten te horen. De supermarktketen wil met Jumbo Radio ‘de zintuigen van klanten en medewerkers prikkelen’. Boodschappen doen moet namelijk leuker worden aldus Jumbo. [Radiowereld.NL]

Foto: Jumbo Radio

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Eén reactie

  1. Ik heb nog nooit radio Jumbo bij de Jumbo gehoord. Ik kom regelmatig bij de Jumbo in Nunspeet.

Reacties zijn gesloten.