Hallo! Zo klinkt Jumbo Radio (audio)

In een kledingzaak, bouwmarkt of supermarkt is (achtergrond)muziek niet meer weg te denken. In de meeste gevallen staat er een non-stop playlist aan Maar Supermarktketen Jumbo gaat al ruim drie jaar verder en heeft een eigen radiostation: Jumbo Radio.

Foto: video still Youtube

Met Jumbo Radio wil de supermarkt de werksfeer verbeteren en het boodschappen doen voor de klant nóg leuker maken. Het station positioneert zich dan ook als ‘het leukste muziekstation van Nederland’.

Jumbo Radio brengt een mix van hits van de jaren ’80 tot nu. “Vrolijke, positieve muziek met een lekker tempo”, zo omschrijft de radiozender de mix. Elke 20 minuten is er een kort reclameblok te horen met aanbiedingen uit de supermarkt en de inhoud van het tijdschrift dat de supermarkt regelmatig uitbrengt.

Op werkdagen zijn Lars Boele (10-13 uur) en Daniël Smulders (16-19 uur) te horen met korte items als nieuws die een raakvlak heeft met de supermarkt of interactie met een medewerker, zoals een verjaardag of jubileum. De uitzendingen van Jumbo Radio komen vanuit het hoofdkantoor in Veghel.

Omdat Jumbo Radio uitsluitend in de supermarkten en distributiecentra van de gele keten te beluisteren is, er geen livestream op de site van het station staat, het station ook niet te vinden is op portals en omdat niet iedereen boodschappen doet bij deze super, maakte RadioWereld.NL een aircheck. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten