Jumbo Radio nu ook wereldwijd te horen

Winkelketen Jumbo startte in september 2018 met Jumbo Radio. Na ruim vier jaar zijn de gepresenteerde radioprogramma’s nu voor iedereen te beluisteren via internet. Voorheen was Jumbo Radio alleen te beluisteren in de Jumbo winkels, de kantoren en het distributiecentrum van Jumbo.

Foto: video still Youtube

De winkelketen begon vier jaar geleden in Veghel, toen waren onder andere Wytske Kenemans en Kristel van Eijk dagelijks te horen. Tegenwoordig worden de programma’s gepresenteerd door Daniël Smulders, Lars Boele en Gido Kuin.

Met het radiostation wil Jumbo Foodmarkt de werksfeer verbeteren en het boodschappen doen voor de klant nóg leuker maken. Het station positioneert zich dan ook als ‘het leukste muziekstation van Nederland. Jumbo Radio brengt een mix van hits van de jaren ’80 tot nu. Het radiostation is alleen online te horen en niet in de ether.

Wie naar Jumbo Radio wil luisteren, kan onder meer terecht op Jumboradio.nl of de app en site van Juke. [RadioWereld.NL]

Foto: Jumbo Radio

Gerelateerde berichten