Qmusic België maakt luisteraar miljonair

Qmusic België wil een luisteraar nog voor het einde van het jaar miljonair maken. Niet in België maar in IJsland. Tussen maandag 13 en vrijdag 17 december gaat deejay Fierens op zoek naar zes finalisten die het tegen elkaar opnemen tijdens ‘De Show van 1 Miljoen’. De winnaar van deze show op Qmusic gaat naar huis met 1 miljoen IJslandse Kroon, goed voor zo’n 6.820 euro.

De nieuwe miljonair mag dit fortuin uitgeven in winterwonderland, want de winnaar krijgt er een reis naar IJsland bovenop.

Op vrijdag 17 december nemen de zes finalisten het tegen elkaar op in de studio in het spel ‘hoger/lager’. De winnaar wordt gebombardeerd tot (IJslands) miljonair.

In 2019 had Radio 538 tijdens de ochtendshow al de actie ‘Waar word jij miljonair’, waarbij een luisteraar een miljoen in de lokale valuta kon wonnen, alsmede een reis naar deze bestemming. [RadioWereld.NL]