Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kris Kross Amsterdam verlengt contract bij Qmusic

Kris Kross Amsterdam blijft de komende jaren nog te horen op de zaterdagavond van Qmusic. Het dj-trio Kris Kross Amsterdam, bestaande uit Jordy Huisman, Sander Huisman en Yuki Kempees, is elke zaterdagavond met hun eigen show te horen tussen 21.00 en 22.00 uur.

Daarnaast onthulden de heren donderdag ook hun nieuwste single, ‘Stay’, een samenwerking met Conor Maynard en Sera. Eerder scoorde Kris Kross Amsterdam met Conor Maynard al drie Top 40 hits waaronder, ‘Are You Sure’ en ‘Early in the Morning’.

De mannen van Kris Kross Amsterdam scoren regelmatig flinke hits met hun typerende sound. Met nummers als ‘Vluchtstrook’, Hij is van mij’, ‘Whenever’ en ‘How You Samba’ heeft Kris Kross Amsterdam de afgelopen jaren maar liefst elf keer de top 10 en zelfs 8 keer de top 3 van de Top 40 bereikt.

Sinds vorig jaar september is Kris Kross Amsterdam te horen op Qmusic. Daarvoor maakte het programma deel uit van de MixMarathon op vrijdag op Slam. [RadioWereld.NL]