RadioWereld.NL heeft een nieuwe website

RadioWereld.NL is in een nieuw jasje gestoken. De website heeft een nieuw fris uiterlijk gekregen, maar vooral onder de motorkap is er veel gemoderniseerd om RadioWereld weer helemaal klaar te maken voor de toekomst.

RadioWereld heeft onlangs afscheid genomen van de domeinnaam Radio.NL”, legt eigenaar Martin Slijper uit. “We gingen weer verder onder de (oude) naam RadioWereld.nl. En na ruim 10 jaar heeft RadioWereld nu ook ‘eindelijk’ een nieuwe website.

Dat was nodig ook, want te vaak ondervonden wij storingen aan de site. Natuurlijk is de nieuwe website nog niet af, maar het begin is er. Eigenlijk is een website nooit af. De komende tijd wordt de site dan ook verder aangevuld en gefinetuned.

Een belangrijk punt van verbetering is dat de nieuwe site weer via elke webbrowser te bekijken is. Nieuw is ook een zoekmachine waarmee in het archief van ruim 25 jaar gezocht kan worden. “Alleen het medianieuws archief heeft al ruim 67.000 artikelen”, weet Slijper.

Ook social media is geïntegreerd in de nieuwe site, waardoor lezers berichten makkelijker kunnen delen via de verschillende platforms. “We zijn ook benieuwd naar jouw mening, dus je kunt straks ook reageren onder artikelen. Maar wel netjes reageren natuurlijk.”

De website is gerealiseerd door het team van SitiWeb. “Daar kwamen wij een oude bekende uit de radiowereld tegen: Mario Guagliardo, voorheen programmamaker, station manager, programmaleider en eigenaar van diverse radiozenders in Gelderland, Brabant en Zuid-Holland. Samen met zijn zoon Roberto waren ze staat om het gehele archief van ruim 25 jaar RadioWereld om te zetten en samen met de andere mannen van het SitiWeb-team hebben zij topwerk afgeleverd en deze nieuwe site gerealiseerd.” [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten


6 reacties

  1. Het werd wel tijd, maar de website is mooi geworden.
    Ook fijn dat je nu in het archief kan zoeken.

Reacties zijn gesloten.