Search
Close this search box.

Hoofdkanaal ESPN vanaf 12 januari 2022 bij 3,2 miljoen Ziggo-abonnees te zien

Het hoofdkanaal van ESPN is vanaf 12 januari ook via Ziggo te zien. Hierdoor hebben 3,2 miljoen abonnees toegang tot het kanaal. Hiervoor hoeven de kijkers geen extra tv-pakket af te nemen. Het eerste kanaal van ESPN is beschikbaar in het standaardpakket op kanaal 421.

Het eerste kanaal van ESPN wordt dus een vast onderdeel van de tv-pakketten van Ziggo, vanaf minimaal TV Start of TV Standard.

Het hoofdkanaal  biedt de kijkers iedere week een aantal live wedstrijden van het Eredivisie-voetbal en een selectie live wedstrijden uit andere nationale en internationale topcompetities. Tot nu toe was de hoofdzender alleen met extra bijbetaling te zien voor Ziggo-klanten.

ESPN biedt kijkers iedere week een selectie van live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook is er veel live voetbal uit de Toto Knvb Beker, Uefa Europa League en Uefa Conference League te zien.

Naast voetbal biedt ESPN dagelijks een selectie van sportnieuws, documentaires, sportfilms, en live verslagen van Amerikaanse sportwedstrijden uit o.a. de National Basketball Association (NBA) en National Football League (NFL), vaak met Nederlands commentaar. In februari is ook de Super Bowl te zien. [RadioWereld.NL]