Search
Close this search box.

Talitha Muusse gaat dagelijkse podcast voor BNR maken

Talitha Muusse gaat aan de slag bij BNR Nieuwsradio. Samen met Mark Beekhuis gaat de ‘De Nieuwsdag’ presenteren, een nieuwe podcast waarin ze het nieuws van de dag bespreken. Talitha Muusse presenteerde eerder het tv-actualiteitenprogramma Op1, samen met Sven Kockelmann.

Foto: BNR / Erik Borst

De Nieuwsdag is er voor analyse en observatie aan het einde van de dag. In een half uur wordt de luisteraar van maandag tot en met donderdag bijgepraat over het belangrijkste nieuws.

Hoofdredacteur Mireille van Ark: ‘We zijn blij met de komst van Talitha naar BNR. Ze brengt een frisse, eigen kijk op het nieuws mee.

Ze staat voor een nieuwe generatie professionals die op een constructieve en originele manier tegen de huidige maatschappij aankijkt en geen taboe onbenoemd laat. Bovendien is ze behalve opiniemaker vooral ook ondernemer, en dat is natuurlijk een goede match met BNR.’ [RadioWereld.NL]