Search
Close this search box.

AvroTros maakt portret van tachtig jarige Joop van den Ende

Het tv-programma ‘Volle Zalen’ gaat in een extra lange aflevering op bezoek bij Joop van den Ende. De theater- en televisie icoon viert op 23 februari zijn tachtigste verjaardag. Met Cornald Maas blikt hij terug op zijn leven en kijkt hij vooruit. Zijn echtgenote Janine en de kinderen komen eveneens aan het woord.

Foto: AvroTros

Volle Zalen mocht bij Van den Ende thuis en op zijn kantoor filmen. Hij maakt met Maas de balans op van zijn lange carrière. Wat heeft die hem gebracht? Wat laat hij na? Denkt hij ooit te kunnen stoppen met werken?

In het programma is er ruime aandacht voor zijn passie voor theater. Joop van den Ende heeft nog steeds een druk bezette agenda. Veel tijd steekt hij in zijn Foundation die kunst- en cultuurprojecten in brede zin financieel ondersteunt, met bijzondere aandacht voor nieuw jong talent.

In maart staan er ook nieuwe afleveringen van Volle Zalen gepland met respectievelijk Jan Rot en Joke Bruijs. Jan Rot, ongeneeslijk ziek, maakt samen met Cornald Maas de balans op van zijn leven en blikt terug op zijn 40-jarige carrière. Joke Bruijs wordt deze maand 70 jaar en spreekt met Maas over haar veelzijdige carrière als actrice en zangeres. [RadioWereld.NL]