Alt 98.7 Los Angeles start met duo-presentatie in de middag

De alternatieve radiozender Alt 98.7 (KYSR) is deze week gestart met duo-presentatie in de middag. Chris Booker, die de afgelopen jaar de middag solo verzorgde, doet dit nu samen met Ted Stryker. Met de start van duo-presentatie is er meer ruimte voor entertainment tijdens de avondspits op Alt.

Volgens iHeart Media, eigenaar van Alt, is de nieuwe middagshow het best te omschrijven als “gesprekken tussen vrienden die je in een bar zou horen, op tape zou vastleggen en dan zou uitzenden, maar dan live.

Booker is sinds januari 2021 te horen in de middag op Alt. Stryker was 22 jaar werkzaam bij rivaal KROQ. Eerst presenteerde hij de middagshow, maar in maart 2020 verhuisde hij naar de ochtend. In juni vorig jaar kwam er echter alweer een einde aan het ochtendavontuur van Stryker en vertrok hij zelfs geheel bij KROQ.

Op Alt gaan Booker en Stryker het opnemen tegen twee voormalige KROQ-deejays die nu op de classic rockzender 95.5 KLOS te horen zijn: Kevin Ryder en Doug ‘Sluggo’ Roberts.

Lat staat momenteel op een gedeelde 16e plek bij de luistercijfers met 2,2% marktaandeel. KROQ staat gedeeld 25e met 1,5%. KLOS staat daar met 1,9% pal tussenin.

Duo-presentatie begint steeds meer in opmars te raken op de Amerikaanse radio. Waar de focus tijdens de avondspits in het verleden voornamelijk op muziek lag, verschuift deze langzaam naar entertainment op weg naar huis. In mei vorig jaar introduceerde Alt zusterstation Z100 (WHTZ) in New York City ook al een duo in de middag. En ook in de middag op Q102 (WIOQ) in Philadelphia werd vorig jaar duo-presentatie in de middag geïntroduceerd. [RadioWereld.NL]

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Booker & Stryker (@bookerandstryker)