Search
Close this search box.

Radiotalenten gezocht voor Sublime Academy

Het landelijke commerciële radiostation Sublime start haar eigen academy. Wie veel interesse heeft in funk-, soul- en jazzmuziek en ook nog talent heeft voor radiomaken, kan zich nu aanmelden voor de ‘Sublime Academy’. Tijdens dit opleidingstraject bestaat ook de mogelijkheid om live radio te maken op Sublime.

Het landelijke radiostation plaatste vorig jaar een vacature voor een inval-deejay waar veel reacties op kwamen. Dit jaar wil Sublime via de nieuwe academy talent ook de kans geven om meer te leren over radiomaken.

Onderdeel van de Sublime Academy is onder andere het presenteren van de nachtelijke uren tussen 00.00 en 02.00 uur waarin vlieguren gemaakt kunnen worden. De uren worden door meerdere talenten afgewisseld. Mensen uit de radiowereld die interesse hebben, kunnen zich via een mailtje aanmelden bij Sublime. [RadioWereld.NL]