Search
Close this search box.

Liesbeth Staats gestopt in het weekend bij NPO Radio 4

Liesbeth Staats is na ruim een half jaar alweer gestopt als presentator van ‘De Ochtend van 4’ in het weekend op NPO Radio 4. Afgelopen zondag presenteerde ze het programma voor de laatste keer. Hans Smit, die het programma al op vrijdagochtend presenteert, vervangt haar.

Foto: Kro-Ncrv/Tom ten Seldam

Staats presenteerde sinds september De Ochtend van 4 in het weekend. Ze volgde destijds Niels Heithuis op, die zich ging concentreren op zijn werkzaamheden voor NPO Radio 1.

Maar nu zwaait ook Staats af. “Het programma is me de afgelopen maanden heel dierbaar geworden!”, legt ze uit. “Maar de uren in het weekend botsten steeds vaker met mijn andere werkzaamheden als freelancer door de week. Dat werd steeds moeilijker te combineren. Stoppen bij De Ochtend van 4 is een lastige beslissing, want ik belandde in september meteen in een warm bad van betrokken collega’s met een grote liefde voor het programma. Dat ga ik missen!” [RadioWereld.NL]