Oud-radiomaker Jeffrey Willems overleden

Voormalig Radio 2 en 3FM-deejay Jeffrey Willems is vrijdag overleden aan een hartstilstand. Hij werd slechts 53 jaar. Willems werkte 15 jaar lang voor de Avro. De laatste jaren was hij stress- en burnout-coach.

Foto: video still Youtube

Willems presenteerde tot 2010 10 jaar het Radio 2-programma ‘Het Steenen Tijdperk’. Ook presenteerde hij het soulprogramma ‘Back To The Old School’, eerst op 3FM en later op Radio 2, alsmede ‘De Zondagvitaminen’. Daarnaast was Willems geregeld geregeld te horen als vervanger van Hans Schiffers en presenteerde hij verschillende muziekspecials en was hij meerdere jaren te horen tijdens de Top 2000.

Eerder werkte Willems ook achter de schermen bij Sky Radio en de Gouwe Ouwe Zender.

In 2010 begon Willems zijn eigen productiebedrijf al zei hij de radio nog niet geheel vaarwel. Jarenlang was hij namelijk nog regisseur van programma’s van Omroep Max op NPO Radio 5. Een programma presenteerde hij zelf ook nog jaren bij Radio Mi Amigo. In 2019 nam Willems definitief afscheid van de mediawereld om als coach aan de slag te gaan. [RadioWereld.NL]

 

Eén reactie

  1. Jeffrey Willems heeft ook nog in het weekend bij Radio 538 gezeten met een albumlijst net na de oprichting van deze zender. Wellicht ook goed om te vermelden. (538 is toch een enorme naam op je cv)

Reacties zijn gesloten.