Zo klinkt het nieuwe jinglepakket van RADIONL (audio en filmpje)

RADIONL is maandag gestart met nieuwe audiovormgeving. Het nieuwe jinglepakket is gemaakt door Pors Impact Creative uit Geldrop. Daaraan toegevoegd zijn de stemmen van Erik de Zwart en Jan Smit, de huidige voice-overs van de volkszender.

Foto:Pixabay

Audiovormgever Marcel de Vries: “Voor het eerst zijn we de samenwerking met Pors Impact Creative aangegaan en dat blijkt een schot in de roos. De wens was een feelgood sound met een stoer randje. Dat is meer dan geslaagd! Pors heeft een zeer uitgebreid pakket voor ons gemaakt wat al onze verwachtingen heeft overtroffen. Van uuropeners tot nieuws-, weer-, en verkeersjingles”.

Henrie van Pors Impact Creative: “RADIONL is een unieke zender en dat verdiend ook unieke jingles. We hebben een custom made pakket geproduceerd met veel ‘echte’ instrumenten. Met dit pakket kan RADIONL weer een flinke tijd vooruit.”

Directeur Nico Silvius: “RADIONL staat altijd AAN. En ook op het gebied van vormgeving staan we zeker niet stil en willen we blijven vernieuwen. Met deze stoere ‘catchy’ sound laten we horen dat we trots zijn op hetgeen wat we doen. Pors Impact Creative heeft zichzelf echt opnieuw uitgevonden. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe vormgeving.”

Onlangs produceerde Pors ook al het nieuwe jinglepakket van zusterstation Magic FM dat op DAB+ en internet uitzendt. [RadioWereld.NL]

The making of