Ochtendshow viert jubileum op NPO Radio 4

Het radioprogramma ‘De Ochtend van 4’ viert op vrijdag 22 april de ‘4000ste uitzending’ met een feestelijke aflevering. Het dagelijkse ontbijtprogramma viert het jubileum met luisteraars in het publiek, met champagne bij het ontbijt en met live optredens van een ensemble tussen 07:00 en 09:00 uur.

Foto: Kim Krijnen

Aan tafel bij presentatoren Margriet Vroomans en Hans Smit zitten weer bekende en vaste gasten van het programma. Ook blikken ze terug op oude onderdelen uit de afgelopen jaren, zoals ‘Het Zeer Korte Verhaal’ en de serie over oorlogscomponisten.

Toen we twaalf jaar geleden begonnen werden we weggehoond, een programma mét in plaats van óver klassieke muziek, met nieuws, interviews en gasten; waar haalden we het lef vandaan, het was vloeken in de kerk!” aldus presentator Margriet Vroomans.

Maar inmiddels zijn we 4000 afleveringen verder en één van de belangrijkste en meest gewaardeerde programma’s van NPO Radio 4. Ook liefhebbers van klassieke muziek worden ‘s ochtends graag bijgepraat.” [RadioWereld.NL]