Olcay Gulsen en Ruud de Wild eerste boevenduo in nieuw tv-seizoen Het Jachtseizoen

Over een kleine twee weken start het tweede seizoen van het tv-programma ‘Het Jachtseizoen’. In de eerste aflevering hijst liefdeskoppel Olcay Gulsen en Ruud de Wild zich in de oranje boevenpakken. Ze kruipen voor één dag in de huid van voortvluchtige criminelen en gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van hun drie achtervolgers: de mannen van StukTV. Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn te zien op 4 juni om 20.00 uur op SBS6.

Foto: Wessel de Groot

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns nemen het dit seizoen verder op tegen Sander Lantinga en Jan Versteegh, Maxime en Montana Meiland, Peter Gillis en Rob Geus, Davy Klaassen en Daley Blind, Kjeld Nuis en Ireen Wüst, Gert en Viktor Verhulst en Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk.

In elke aflevering gaan Giel, Thomas en Stefan met behulp van een busje vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo.

Er zijn wel regels. Zo mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers. [RadioWereld.NL]