VI-heren Wilfred, Johan en René tellen af naar 2023

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp sluiten het jaar bij SBS6 af met een Oudejaarsspecial van Vandaag Inside.  Zaterdag 31 december om 20.00 uur kijken ze op hun geheel eigen manier terug op de hoogte- en dieptepunten van 2022.

Foto: William Rutten

Ze doen dit niet alleen. Ze krijgen op de laatste dag van het jaar hulp van onder andere Merel Ek, Hélène Hendriks, Pieter Cobelens, Raymond Mens, Bas Nijhuis, Roxanne Kneteman en Ben van der Burg. Uiteraard met de nodige humor en bijzondere invalshoeken.

Ik hou van Holland Oudejaarsspecial
Na de Vandaag Inside Oudejaarsspecial is het tijd voor oliebollen en appelflappen en de ‘Ik hou van Holland Oudejaarsspecial‘ met Rob Kemps en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade om 22.00 uur op SBS6. [RadioWereld.NL]