SBS6-show Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman start 5 juni

Journalist, schrijver, columnist en mediapersoonlijkheid Marcel van Roosmalen en schrijver, presentator en programmamaker Gijs Groenteman zijn vanaf maandag 5 juni vier weken lang te zien met hun eigen actuele talkshow op SBS6.

Foto: Wessel de Groot/Talpa Network

Deze pop-up show genaamd ‘Marcel & Gijs‘ wordt uitgezonden van maandag tot en met vrijdag. Zowel de zender als de mannen zelf verheugen zich volgens Talpa op deze bijzondere samenwerking. Programmadirecteur Marco Louwerens: “Zeker”. Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman: “Absoluut”. De talkshow is iedere werkdag te zien om 21:30 uur.

Van Roosmalen en Groenteman maken zelf al een parodie op SBS6 programma ‘Vandaag Inside’. Bij BnnVara presenteren ze al sinds 2021 ’Media Inside’. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Marcel zit er om zijn boek totaal te promoten. Daarin maakt hij de opmerking dat het in alle tuinen naast de bbq moet liggen. Ook in alle bejaardentehuis moet het boek liggen. Hij gaat voorbij aan het feit dat er geen bejaardentehuis meer bestaat. De zorgstaat is zo afgebroken dat er alleen nog maar mensen terecht komen die al een zware indicatie hebben. Deze groep mensen is vaak al zo hulpbehoevend dat we alleen nog maar over een verzorgingshuis kunnen praten.