SBS6 zoekt mensen die jaar van hun leven op willen geven

Een jaar van je leven geven voor één miljoen euro? SBS6 is op zoek naar kandidaten die mee willen doen aan ‘Een Jaar Van Je Leven’. In het nieuwe spel van Talpa kun je in een jaar tijd 1 miljoen euro verdienen. Volgens Talpa wordt dit de langste game-show ooit.

In de reality game-show hebben veertig deelnemers een jaar lang geen contact met de buitenwereld. Het enige dat de deelnemers moeten doen om kans te maken op die prijs, is in het spel blijven. Dat betekent samenwerken, onderhandelen en strijden. Het spel is dit najaar te zien op SBS6.

Hoe werkt het spel?
Op de locatie waar de veertig deelnemers verblijven, zijn alleen de basisvoorzieningen aanwezig. Om in hun levensonderhoud te voorzien, krijgen ze opdrachten waarmee ze geld kunnen verdienen voor de huishoudpot. Is die pot leeg, maar wil de groep toch iets bestellen? Dan kúnnen ze de grote prijzenpot van één miljoen euro aanspreken. Het gevolg is wel dat aan het eind van het jaar de uiteindelijke winnaar met een lagere prijs naar huis gaat. Pakken ze euro’s uit de pot of houden ze het vol met wat ze hebben? Naast de verdienopdrachten, spelen de deelnemers ook eliminatieopdrachten. Elke eliminatie maakt de groep kleiner en de kans om aan het einde de gigantische prijzenpot mee naar huis te nemen, groter.

Wie zich kandidaat wil stellen kan zich aanmelden op sbs6.nl/eenjaarvanjeleven. Details worden later bekendgemaakt. [RadioWereld.NL]