Veronica blikt terug op hoogtepunten VI in ’20 jaar VI: het einde van een tijdperk’

Maandagavond was de laatste ‘Veronica Inside’ te zien op Veronica. Op maandag 10 januari 2022 om 21.35 uur zijn Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen weer terug in de nieuwe dagelijkse talkshow ‘VI Vandaag’. Maar dan op SBS6. Maar eerst blikt Veronica op vrijdag 7 januari om 20.30 uur terug op hoogtepunten uit het archief van ’20 jaar VI’.

In ’20 jaar VI: het einde van een tijdperk’ blikt Veronica terug op de hoogte- en dieptepunten uit de meest besproken voetbaltalkshow uit de geschiedenis van de Nederlandse televisie. Het wordt een aaneenschakeling van de bekendste oneliners, hilarische anekdotes en pittige uitspraken die regelmatig uitmondden in een nationale discussie.

De terugblikshow start bij de beginjaren, waarin de show van 2001 tot 2007 de titel ‘Voetbal Insite’ droeg, en eindigt met de leukste momenten uit Veronica Inside zoals het programma tegenwoordig heet. In elke aflevering van ’20 jaar VI: het einde van een tijdperk’ staat één van de gasten die door de jaren heen regelmatig te zien waren in VI en gesprekthema’s centraal, ondersteund door fragmenten uit het legendarische VI-archief.

Diverse bekende gezichten uit twee decennia VI komen voorbij. Hélène Hendriks, Wim Kieft, Jan Boskamp, Ewout Genemans, Ruud ter Weijden, Marco Louwerens, Valentijn Driessen, Hans Kraay jr., Emile Schelvis, Bas Nijhuis, Barbara Barend, Danny Vera, Thomas van Groningen. Ze vertellen anekdotes over bekende fragmenten en openbaren achtergrondinformatie die niet eerder met de kijker gedeeld is. ’20 jaar VI: het einde van een tijdperk’ is vanaf 7 januari om 20.30 uur te zien bij Veronica. [RadioWereld.NL]

Foto: William Rutten

2 reacties

Reacties zijn gesloten.