Rick Waltmann stopt als station manager bij Sublime

Rick Waltmann stopt per 1 juni na bijna vier jaar als station manager en chief engineer bij Audiohuis / Sublime. Dit maakte hij maandag bekend via Linkedin. Een maand geleden staakte Waltmann zijn werkzaamheden al om rust te nemen.

Foto: video still Youtube

Een maand waarin ik dan ook eindelijk de tijd had om eens rustig te denken over de toekomst en de andere ambities die ik allemaal nog heb, want dat zijn er zoveel”, aldus Waltmann. “Inmiddels ben ik weer bijna, volledig opgeladen en klaar voor die toekomst.

Maar dat is dus niet bij Sublime, want Waltmann wil zich “richten op alle andere dingen die ik nog zo graag zou willen doen.

Toch kijkt hij met veel plezier terug op vier jaar Sublime. “De start van Angelique Houtveen, Rob & Turne, Candy Dulfer, Jan-Paul (Grootentraast, red.) en onlangs John Williams, het opnieuw audiovormgeven van Sublime en events als het Move On Up Festival, De Sublime 500 vanuit de Ziggo Dome, Candy’s World op TV, De Summertime 500 met liveoptredens en natuurlijk onze eigen Sublime Awards. De eerste awardshow in Nederland in het genre van de zender om de artiesten die we draaien, te eren.

Wie Waltmann op gaat volgen als station manager bij Sublime is nog niet bekend.

Voordat Waltmann station manager van Sublime werd, vervulde hij die functie onder meer bij Decibel, Radio Royaal en Wild FM. [RadioWereld.NL]