Weinig steun voor petitie 3FM-deejay Sander Hoogendoorn

Er is maar weinig animo voor de petitie om Sander Hoogendoorn in de ochtend te houden op 3FM. De petitie werd opgestart door een luisteraar. Vorige maand maakte Hoogendoorn bekend dat hij moet stoppen met de ochtendshow op 3FM.

Foto: Still NPO 3FM

De eerste dagen na de start kreeg de petitie ‘Sanders Vriendenteam‘, het radioprogramma van Sander Hoogendoorn, 1400 steunbetuigingen. En daarna ging de teller nauwelijks omhoog. Op dit moment hebben slechts 1771 mensen de petitie ondertekend. Het doel van de initiatiefnemer was 200.000 handtekeningen.

In de petitie eist de initiatiefnemer ‘dat Sanders Vriendenteam in de ochtend op 3FM blijft. Met of zonder BnnVara. Indien onze wens niet gehonoreerd wordt verhuist het gehele Vriendenteam mee met Sander waar hij dan terecht zal komen.

Hoogendoorn is sinds september 2018 in de ochtend te horen op 3FM. Hij nam destijds de fakkel over van Domien Verschuuren die naar Qmusic vertrok. Saillant detail is dat Hoogendoorn zijn contract in november 2021 nog verlengde met de boodschap “jullie zijn voorlopig nog niet van me af in de ochtend.

Nu Hoogendoorn moet stoppen met de ochtendshow worden de geruchten dat 3FM onder de nieuwe zenderbaas flink op de schop gaat steeds hardnekkiger. Onlangs werd Ruud de Wild al in verband gebracht met een terugkeer bij 3FM, maar hij ontkent dit. [RadioWereld.NL]

 

Eén reactie

  1. En terecht verder hoort het FM zenderpark naar Radio 5 te gaan met 3 keer zoveel luisteraars als dat waardeloze 3 FM het kost al geld genoeg om zo’n overbodige zender in de lucht te houden.

Reacties zijn gesloten.