Sublime viert 10e verjaardag met kantoorconcerten

Begin november viert de radiozender Sublime haar eerste decennium. Sublime bestaat namelijk 10 jaar. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan staat de zender van 14 tot en met 25 november in het teken hiervan. Daarom geeft Sublime deze week vrijkaarten weg voor kantoorconcerten bij Sublime in de studio.

Foto: Sublime

Toen de landelijke radiozender Arrow Jazz FM in 2012 de naam wijzigigde in Sublime FM, bestond de programmering voornamelijk uit non-stop funk, soul en jazz. Vanaf 2018 werd er meer geïnvesteerd in liveprogramma’s en uitgebreider, positief nieuws.

De Sublime studio wordt deze maand op twee donderdagen en vrijdagen omgetoverd tot podium, in een intieme en huiselijke setting. De optredens worden verzorgd door vier Nederlandse funk, soul en jazz artiesten.

Op donderdag 17 november trapt Gaidaa de reeks af vervolgd door Jared Grant op vrijdag 18 november en Koosje Sekreve op donderdag 24 november. De afsluiter is Sarah-Jane op vrijdag de 25e.[RadioWereld.NL]