Vier lokale omroepen maken kans op titel ‘Omroep van het Jaar’

Dit jaar maken vier lokale omroepen kans op de titel ‘Omroep van het Jaar’. Dit zijn OOG Groningen, WOS, Studio Alphen en Omroep ZuidWest, zo meldt de NLPO, de overkoepelde organisatie van de lokale omroepen in Nederland.

Foto: RadioWereld

Deze omroepen zijn door een jury geselecteerd en genomineerd op basis van onder meer het aanbod van dagelijks nieuws via de verschillende platformen volgens het Lokaal Toereikend Media-Aanbod (LTMA), de programmering en de samenwerking met andere omroepen en organisaties.

Tijdens de uitreiking van de Lokale Media Awards op 10 juni op het Mediapark bij Beeld en Geluid in Hilversum wordt bekend welke van deze vier omroepen de titel ‘Omroep van het Jaar’ krijgt.

De jury bestaat uit Milouska Meulens (Omroep Zwart), Fiona Arens (Creative Animal), John Olivieira (Raad voor Cultuur) en Celeste Boddaert (winnaar 2021 / Open Rotterdam). Naast de verkiezing van de ‘Omroep van het Jaar’ worden nog meer prijzen uitgereikt in de categorieën audio, video, nieuws en achtergronden, innovatie, presentatietalent en Omroepvrijwilliger van het Jaar 2022. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten