Martijn Biemans nieuwe Music Director Qmusic

Martijn Biemans is de nieuwe Music Director van Qmusic. Hij neemt het stokje over van Rob Ester, die eindverantwoordelijk wordt voor de muzikale koers van alle radiostations van DPG. Als gevolg hiervan stopt Biemans met zijn programma op zondagavond.

Foto: Qmusic

Vanaf deze zomer wordt het muziekteam van Qmusic/DPG Media anders ingedeeld”, legt Biemans uit op LinkedIn. “Vanaf nu ben ik Music Director Qmusic. Daarmee ben ik verantwoordelijk voor de muzikale invulling van dit mooie radiostation.

Om zich volledig op zijn nieuwe taak te concentreren, stopt Biemans met zijn vaste programma op Qmusic. “Wel zul je mij af en toe nog als invaller voorbij horen komen.

Biemans is sinds 2017 werkzaam bij Qmusic en is al onderdeel van het muziekteam van de zender. Daarvoor werkte hij onder meer voor Radio 538, Kink FM en Simone FM.

Rob Ester, die de afgelopen17 jaar Music Director van Qmusic was, wordt als Head of Music eindverantwoordelijk voor de muzikale koers van alle radiozenders van DPG, waaronder Qmusic en al haar themakanalen en Joe 70s & 80s. Van deze laatste zender blijft Ester ook zendermanager. [RadioWereld.NL]