Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo klinkt de nieuwe vormgeving van Waterstad FM (audio)

Waterstad FM heeft donderdag haar nieuwe vormgeving in gebruik genomen. Het non-stop muziekstation met de grootste hits van de 70’s tot nu uit het ‘hart van Friesland’ is compleet in het nieuw.

Vormgever Marcel de Vries is erg enthousiast over het resultaat: “We hebben hard gewerkt aan versie 3.0 van Waterstad FM. Naast een compleet nieuw pakket, custom made gemaakt door Pors Impact Creative uit Geldrop, zijn we erg verheugd met de komst van de stem van Bart van Gogh. Bart is net als Waterstad FM een begrip, dus is het 1+1= 3.

Directeur Nico Silvius: “Waterstad FM is nog steeds onze trots en rots in de branding! Na 22 jaar is het gerenommeerde Waterstad FM niet weg te denken uit Noord-Nederland. Met deze flinke update geven we de zender en onze luisteraars dat wat het verdient.” [RadioWereld.NL]