Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tukker FM heeft nieuwe vormgeving in gebruik genomen (audio)

De commerciële radiozender Tukker FM heeft donderdag een nieuwe vormgeving in gebruik genomen. Deze is ingesproken door Boer Harms en Marc van Zeeland. Volgens Sven Keizer van Tukker FM sluit de sound van het custom made jinglepakket “naadloos aan bij het unieke format wat bestaat uit Nederlandstalige muziek, Piraten hits en Classics.” De nieuwe vormgeving is gemaakt door Pors Impact Creative.

Directeur Nico Silvius: “Tukker FM is in rap tempo Nederland aan het veroveren. Naast de playlist die we wekelijks uitbreiden werd het tijd om ook de vormgeving naar een next level te tillen, en dat is zeker gelukt. We zien en horen dat er een enorme behoefte is aan dit genre.

Veel mensen weten inmiddels de weg naar Tukker FM te vinden via de traditionele media zoals FM maar ook via DAB+ en internet. Dat vinden we Donders Mooi!.”

Luister hier een compilatie van de nieuwe jingles.