100% NL introduceert nieuw jinglepakket (audio)

Radiozender 100% NL heeft maandag (23 mei) een nieuw jinglepakket in gebruik genomen. Het pakket vervangt het oude pakket dat al sinds mei 2018 op zender was. Het nieuwe pakket bevat ruim 70 cuts, waaronder een uuropener, basic id’s, hyper id’s en vormgeving voor nieuws, weer en verkeer. Nieuw is ook dat de slogan ‘de beste muziek van Nederland’ nu gezongen wordt in de vormgeving.

Het nieuwe jinglepakket is geproduceerd door Pure Jingles, dat vorig jaar ook al tekende voor het pakket van Sunlite. Daarmee heeft 100% NL nieuwe leverancier voor haar audiovormgeving. Dat was nodig omdat de producent van de vorige pakketten, The Rocketeers, in 2020 failliet ging.

Om aan te blijven sluiten bij nieuwe muziektrends willen we de jingles regelmatig vernieuwen”, zegt directeur Herbert Visser. “In november heeft Pure Jingles al bijgedragen aan de lancering van ons soft-pop station Sunlite. Het resultaat van die goede samenwerking maakte hen de logische keuze voor ons om ook ons vlaggenschip te restylen.

Ook in de nieuwe vormgeving blijven Joost Burger en Roos de Kok de zenderstemmen. [RadioWereld.NL]