Radio Continu stopt geheel op FM, Tukker FM neemt frequenties over

Radio Continu stopt geheel met uitzenden op FM. Vanaf donderdag (1 september) gaan de laatste frequenties over naar Tukker FM. Continu blijft wel in noord- en oost-Nederland op DAB+ uitzenden.

Omdat de distributie van het FM signaal domweg duurder en duurder is geworden en mede door de als maar stijgende energieprijzen gaat Tukker FM vanaf heden programma’s maken op de FM-frequenties van Radio Continu,” aldus Radio Continu.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Radio continu frequenties over doet aan Tukker FM. Eind mei besloot het station al terug naar de basis te gaan en alle FM-frequenties buiten Groningen, Drenthe en Noord-Overijssel af te stoten. Nu worden ook de laatste vijf FM-frequenties opgegeven.

De frequenties die overgaan zijn: Emmen 92.3 FM, Eext 92.6 FM, Hoogezand 92.4 FM, Ommen 92.4 FM en Zuidwolde 92.7 FM. [RadioWereld.NL]