Grand Prix Radio tijdens Formule 1 live vanuit Zandvoort

Grand Prix Radio zendt komend weekend live uit vanuit Zandvoort, waar de Dutch GP Formule 1 wordt gereden. De radiostudio van Grand Prix Radio staat op de Zandvoortse boulevard ter hoogte van het TinQ tankstation, naast het circuit.

Foto: RadioWereld.NL

Vrijdag, zaterdag en zondag komen alle visual-radioprogramma’s live vanuit de lokale studio in Zandvoort. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er radio gemaakt én uitgezonden met beeld. De beelden zijn te zien via de Grand Prix Radio-website en app.

Op de hoogte
Ieder uur worden luisteraars op de hoogte gehouden van al het actuele nieuws rondom de Grand Prix van Nederland. Bovendien is er een speciale commentator voor het nieuws: Rachid Finge. Daarnaast zullen diverse deejays van Grand Prix Radio de uitzendingen vullen, die Nederlandse coureurs en bekende Nederlanders ontvangen in de uitzendingen.

Uiteraard worden ook dit weekend de Formule 1-sessies voorzien van live commentaar. Olav Mol en Jack Plooij nemen de derde vrije training, kwalificatie en race voor hun rekening. Dit commentaar is niet alleen live te beluisteren, maar ook met beeldmateriaal te bekijken via de website en app.

Brulbox
Tijdens het grand prix-weekend in Zandvoort is iedereen welkom om langs te komen. Buiten de radiostudio staat de Brulbox, voorzien van camera en microfoon. Luisteraars kunnen hier instappen, in de uitzending komen en kans maken op mooie prijzen.

Grand Prix Radio is sinds kort ook in grote delen van het land, waaronder ook in Zandvoort, te ontvangen op DAB+. [RadioWereld.NL]